Je eigen sportschool beginnen

Misschien heb je er al wel eens over nagedacht. Hoe zou het zijn om je eigen sportschool te beginnen? Dit gold ook voor mij. Ik ben altijd een fervente sporter geweest en kon daar altijd erg van genieten. Van het fysieke aspect ervan maar ook bijvoorbeeld enorm van het sociale aspect. Ik haalde er altijd op meerdere manieren veel voldoening uit. Maar steeds vaker vroeg ik me dus af hoe het zou zijn als ik zelf de baas zou zijn van mijn eigen sportschool. Wat zou ik allemaal anders doen?

Uitdagingen houden mij scherp

Ik ben iemand die van uitdagingen houd. Een eigen sportschool te beginnen, leek me een ideale uitdaging waar ik veel van mijn passies kon combineren. Het sporten zelf, het organiseren en het inrichten van mijn eigen sportschool. Hoe meer ik erover nadacht hoe meer plannen ik maakte en hoe leuker het me leek om dit te doen. Maar ja, waar begin je? op een dag pakte ik gewoon mijn laptop en typte ik:eigen sportschool beginnen.

Stap voor stap

Nu was het hek van de dam..Ik kon met de informatie op de website van fitnessoccasions.nl meteen goed uit de voeten. Het begon allemaal vorm te krijgen. het duurde niet lang voor ik begon te denken over inrichting en vormgeving en was ik bezig een mooie naam voor mijn sportschool te bedenken. Ik genoot van elke stap van mijn nieuwe avontuur. En het mooie is dat er steeds weer een nieuw hoofdstuk kan worden toegevoegd aan dit verhaal. het is nooit af. Het blijft uitdagend en je blijft in de weer om je sportschool te laten groeien en bloeien. Soms probeer je iets nieuws uit en soms grijp je terug op oude ervaringen. Feit is dat ik er geen seconde spijt van heb gehad en ik elke dag met ontzettend veel plezier bezig ben in mijn eigen sportschool! eigen sportschool beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *