Het voordeel van HR ++ glas

hr++ glas

Erg veel mensen zijn de laatste jaren bezig met het verbeteren van het klimaat. Dit komt doordat veel verschillende onderzoeken uitwijzen dat het huidige klimaat erg achteruit gaat door de mensheid. Gelukkig zijn er ook veel verschillende mogelijkheden om dit probleem  op een juiste manier op te lossen. Eén van de meest gebruikte manieren is de mogelijkheid om HR++ glas aan te brengen. Het voordeel van dit glas is dat het mogelijk is om veel energie te besparen. Dit is natuurlijk goed voor het milieu, maar daarnaast ook nog eens voor jouw eigen portemonnee.

Diverse afmetingen

Een betere duurzaamheid dankzij een hoge isolatiewaarde

Wanneer je gebruik wilt gaat maken van deze schermen is het verstandig om ervoor te zorgen dat de kozijnen op de juiste manier aansluiten. Het gevolg hiervan is namelijk dat de isolatiewaarde flink omhoog gaat. Doordat de isolatiewaarde omhoog zal je minder energie verbruiken. Dit is goed voor het milieu en zorgt er dus voor dat je maandelijkse energierekening flink omlaag gaat. 

Goede isolatie

Ook voor op het kantoor

Naast dat je dus goede bezig bent voor het milieu, ben je natuurlijk ook goed bezig voor jezelf. Je hebt namelijk veel minder energie nodig om je woning te veranderen. Daarnaast kan dit natuurlijk ook erg geschikt zijn voor je kantoor. Zo kun je ook gebruik gaan maken van een groen label en is ingebouwde zonwering mogelijk. Dankzij deze zonwering kun je het glas natuurlijk ook gemakkelijk gebruiken op locaties waar beeldschermen staan. Veel beeldschermen zijn dan ook niet geschikt voor zonlicht, maar door middel van het HR ++ glas is het mogelijk om met veel daglicht te werken.