Heerlijk weekendje wellness en overnachting boeken

Wellness en overnachting

Ik heb een heerlijke wellness en overnachting geboekt bij Thermen Nijmegen en ik vind het een echte aanrader! Ik woon zelf niet in de buurt van deze sauna, dus daarom was ik erg blij dat er ook de optie is om in een leuk hotel in de buurt te slapen. Na een hele dag ontspanning in Thermen had ik echt geen zin meer om helemaal naar huis te rijden.

Wellness en overnachting

Ruime keuze aan faciliteiten

Een groot voordeel van Thermen Nijmegen is het feit dat ze veel faciliteiten aanbieden. Er is dus voor ieder wat wils! Zo zijn er zes verschillende sauna’s, waaronder een 80 graden Eucalyptus sauna, 85 graden Eventsauna met opgietingen, 80 graden Lichttherapie-sauna en een infrarood-cabine. Je moet ze echt allemaal eens proberen, want elke sauna heeft weer iets unieks en draagt bij aan een ontspannen lichaam en geest. Verder zijn er ook allerlei lekkere massages die je kunt boeken. Ik heb zelf voor een kruidenstempel massage gekozen. Deze massage heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op het lichaam en er wordt gebruik gemaakt van verwarmde kruidenbundeltjes met reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen.

Wellness en overnachting

Heerlijk hotel

Bij deze wellness en overnachting heb ik gekozen voor Hotel Restaurant Konbanwa. Dit hotel heeft een Aziatische touch en wij hebben dan ook heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant. De menukaart bestaat onder meer uit heerlijke sushi en andere Aziatische, Indische en Thaise hapjes. Echt alles is lekker! Het arrangement was ook inclusief een uitgebreid ontbijt, dus je gaat hier niet met honger weg! Lijkt het jou ook leuk om een wellness en overnachting te doen bij Thermen Nijmegen? Neem dan snel een kijkje op hun website en ontdek van welke wellness-faciliteiten jij graag gebruik zou willen maken. Boek meteen een voordelig arrangement en maak er een leuk weekendje weg van!