Fitness in Deventer: gezellig en gezond!

fitness in Deventer

Sinds mijn verhuizing ben ik op zoek gegaan naar een leuke fitness in Deventer. Al snel kwam ik bij Fit For Life Sports terecht. Deze sportschool heeft een hele fijne sfeer en uitstraling en de medewerkers en instructeurs zijn professioneel en aardig. Ik ben dankzij deze sportschool sporten weliswaar leuk gaan vinden!

Begeleiding

Goede begeleiding en supergezellig!

In het begin sportte ik niet graag, want ik vond het erg moeilijk om mezelf te motiveren. Daar heeft de fitness in Deventer verandering in gebracht, want de begeleiding van de trainers is echt goed! Je wordt gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen, iedere keer weer opnieuw. Uiteindelijk krijg je steeds meer zelfvertrouwen en het geeft nog meer motivatie als je ziet dat je progressie boekt! Ik had me eerst ingeschreven voor de HIIT & FIT lessen, wat een combinatie is tussen cardio en kracht. Nu ik een goede basis heb opgebouwd, doe ik er ook nog crossboxing bij. Iedere week verheug ik me weer op de trainingen bij Fit For Life Sports. De medewerkers en mede-sporters zijn echt mijn vrienden geworden en het is er supergezellig!

Training

Sporten is nooit saai

Door de afwisselende sportprogramma’s bij Fit For Life Sports is sporten nooit saai. Dit is tenminste voor mij een voorwaarde om sporten leuk te houden daarom ben ik nu echt groot fan van deze fitness in Deventer. Ik ben ook al 5 kilo afgevallen in een paar weken, simpelweg omdat ik vanaf het begin al zo vaak mogelijk wilde sporten vanwege de leuke en gezellige sfeer. Ben jij dus ook op zoek naar een fijne sportschool waar je aan je conditie, kracht en een gezond leven kunt werken? Boek dan snel een gratis proeflesje bij Fit For Life Sports en ervaar zelf hoe leuk het hier is!