boiler keukenkast voor het koken

boilermarkt-logo

Je bent een hobby kok. Je houdt graag van de meest lekkere en bijzondere gerechten te maken. Daar heb je vrijwel altijd water nodig. En het zou helemaal fijn zijn als je ook warm water uit zo’n kraan kan krijgen. Om warm water te krijgen kan je een boiler gebruiken. Maar om deze te verbergen dat hij niet in de weg zit kan je ook nog een boiler keukenkast gebruiken. 

Geen kleine kinderhandjes 

Ik zie je al denken “Waarom zou ik een keukenkast moeten voor mijn boiler?”. Dat is heel simpel te beantwoorden. Als je een boiler hebt gekocht voor jouw keuken zodat je makkelijk en sneller warm water te krijgen wil je niet dat hij te veel opvalt. Zo’n ijzerwerk is toch niet mooi in jouw netjes opgeruimde en witte keuken. 

Andere voordelen kunnen zijn dat er geen kleine handjes aan jouw dure boiler zitten. Het kan zo zijn dat jouw zoon van 3 jaar erg nieuwsgierig is in wat er in de keuken staat. Misschien voelt hij er alleen, dat kan zeker geen kwaad maar als hij zonder erge erin te hebben aan de knoppen zit, dan ben je verder van huis. Een boiler kan namelijk gevaarlijk zijn voor dit soort kleine kinderen.